Denise Fehres

Mijn naam is Denise Fehres en ik ben sinds 2008 werkzaam als ambulant begeleider in Amsterdam en omstreken. Eerst in Amsterdam centrum, Noord, Waterland en vanaf augustus 2015 met veel enthousiasme in Amsterdam Zuidoost.

Na mijn opleiding aan de Akademie voor Expressie door Woord en Gebaar heb ik de verkorte pabo gedaan en ben toen als leerkracht gaan werken op een school in de Indische buurt in Amsterdam. Binnen deze school heb ik mij verder ontwikkeld als taalcoördinator, opleider in school en assessor op de Hogeschool van Amsterdam, waar ik nog steeds als examinator van de pabo de startbekwaamheidsgesprekken afneem.

Ik heb mijn master Special Educational Needs (SEN), gedragsspecialist gedaan, en verder de opleiding tot oplossingsgerichte coach en de opleiding tot co-teacher afgerond.

Mijn affiniteit ligt bij leerlingen die meer zorg en ondersteuning nodig hebben in het onderwijs, met als doel dat alle kinderen de kans en mogelijkheid krijgen om zich op hun eigen niveau te kunnen en mogen ontwikkelen. Mijn kracht is om mensen te verbinden; leerlingen, ouders, leerkrachten, IB’ers, studenten, jeugdhulpverlening etc. om zo te komen tot een gezamenlijk doel én met een concreet plan van aanpak.