zuurstofcilinder voor thuis in karachi, usa staatskaart quiz gratis

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Maak een aangepaste quiz - Zuid-Amerika: Steden- zuurstofcilinder voor thuis in karachi, usa staatskaart quiz gratis ,Maak een aangepaste quiz - Zuid-Amerika: Steden Locatienaam * X * Y * (Klik op de kaart om de coördinaten te definiëren.) Dot * 1L Medium, with label 1 Medium, no label 2 …Amerika quiz 1 - Kennis van land en volkQuiz. De Amerika quiz bevat veel beeld- en videomateriaal en stelt meerdere soorten vragen: open vragen, meerkeuzevragen en sorteervragen. Er staan op deze site over kennis van land en volk veel algemene quizzen over de Verenigde Staten van Amerika, maar ook quizzen over specifieke onderwerpen uit de Amerikaanse samenleving.Maak een aangepaste quiz - Zuid-Amerika: Landen

Zuid-Amerika: Landen. Selecteer de locaties die je in je aangepaste quiz wil opnemen. Je moet ten minste drie locaties selecteren. Onderdelen die gemarkeerd zijn met een ster (*) zijn extra onderdelen die niet zijn opgenomen in de standaard versie van de quiz.

Quizvraag:

Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis! Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien. De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Quizvragen over Amerika en antwoorden. Kwisvragen Amerika

Feit is dat hij niet de eerste is die op die manier het grondgebied van de USA uitbreidde. In 1803 immers kochten de Verenigde Staten een gebied van 2,1 miljoen km² ten westen van de Mississippi voor een bedrag van 15 miljoen dollar van Frankrijk.

Verenigde Staten van Amerika - World's Best Quizzes

Voor het eerst ingediend op: 16 januari 2020: Keren gedaan: 182: Rapporteer deze quiz: Rapporteer: Quiz- en antwoordstatistieken >> Vriendstatistieken >> Start Quiz . 5:00. Opgeven? Enter answer 0 / 50 geraden. Pauzeer Quiz Quiz zonder timer doen Help. De quiz is gepauzeerd. U heeft nog over. Doorgaan . Scoresamenvatting. U scoorde / = % Dit ...

AD Fun | Quiz: De grote USA grabbelkwis

Het gaat deze tijd veel over Amerika, maar wat weet jij van de Verenigde Staten. Speel de grote USA grabbelkwis.

Quizvragen over Zuid Amerika en antwoorden. Kwisvragen ...

Quizvragen over Zuid Amerika en antwoorden. Kwisvragen Zuid Amerika. We zoeken de naam van de plaats in Guyana, in het noorden van Zuid-Amerika, waar dominee en sekteleider Tim Jones met zijn sekte People’s Temple tot een collectieve zelfmoord opriep op 18 november 1978. Meer dan 900 mensen stierven daar die dag.

Statistieken voor Kaart van Noord-Amerika Quiz

Statistics on the JetPunk quiz Kaart van Noord-Amerika Quiz.

Amerikaanse Staten Quiz - JetPunk

Time is tight.. Tijd is erg kort, nonstop zonder denken getypt, wel wat spelfouten te corrigeren, maar toch maar 39 gehaald (pennsylvania al getypt maar was pennsulvsnua ofzo..), zonder typfouten had ik hooguit 45 gehaald (op tablet, op pc was het waarschijnlijk wel gelukt, maar het hoeft geen sprint te zijn.

Copyright ©AoGrand All rights reserved