muurbevestigde zuurstoffleshouder voor bestelwagens 2 0

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

bolom | Zuurstoffleshouders voor rollators | Universeel- muurbevestigde zuurstoffleshouder voor bestelwagens 2 0 ,Doordat de zuurstoffleshouder voor rollators de zuurstoffles vastklemt met twee klikktenband strips blijft deze stevig op zijn plek staan en is deze gemakkelijk te bevestigen en los te maken. ... (0) 45,00. Rehasense Zuurstoffleshouder (0) 29,00. Bellhop Plus zuurstoftas voor zuurstoffles (2)Vind zuurstoffleshouder op Marktplaats - mei 2021Zuurstoffleshouder voor rolstoel / rollator. Deze houder is geschikt voor op uw rolstoel of rollator. Op deze manier kunt u een zuurstoffles overal mee naar toe nemen. De zuur. Nieuw Ophalen. € 25,00 22 jan. '21. Hardenberg 22 jan. '21. Zorgpunt Hardenberg Hardenberg.Zuurstoffleshouder tbv rolstoel kopen? | Vegro thuiszorgwinkel

Zuurstoffleshouder tbv rolstoel. Nr. A04284. Ideaal wanneer u uw zuurstoffles mee wilt nemen onderweg. Deze houder is geschikt voor op uw rolstoel of …

Zuurstoffleshouder - Mobio

Zuurstoffleshouder voor rollator. Universeel zuurstoffleshouder dat past op alle rollators. Past voor verschillende grootte van zuurstoffles. specificaties product. Universeel. Handig. Apart verkrijgbaar. Adres van winkels in uw regio? Klik hier voor een prijsopgave.

Zuurstoffleshouder kopen? Uw-rollator.nl

Zuurstoffleshouder. Met een zuurstoffleshouder kunt u eenvoudig uw zuurstoffles meenemen onderweg. Deze houder is geschikt voor op uw rolstoel.

Brochurehouder voor muurbevestiging, met 5 of 6 vakken ...

Koop nu uw Brochurehouder voor muurbevestiging, met 5 of 6 vakken online bij Seton. Neemt weinig plaats in, onzichtbare bevestiging.

Universele Zuurstoffleshouder Voor Rollators | Klik Hier ...

De universele zuurstoffles houder voor de rollator, de naam zegt al genoeg. De zuurstoffleshouder is geschikt voor alle rollators met een frame dat is gemaakt van ronde buizen. De verstelbare klem die bij de zuurstoffleshouder wordt geleverd is instelbaar en past hierdoor op allerlei soorten

Zuurstoffleshouder aan mand rollator (ZU4199) - Premis

Zuurstoffleshouder aan mand rollator. Deze zuurstoffleshouder is speciaal gemaakt voor bevestiging aan de mand van de rollator. De diameter van de zuurstoffles is 11 cm. De zuurstoffleshouder is heel stevig en robuust omdat deze uit roestvrij staal is vervaardigd.

Zuurstoffleshouder scootmobiel | Vegro thuiszorgwinkel

A09556 Dit artikel wordt voor u besteld. Voor de levertijd nemen wij contact met u op. Sales Comet Orion Scootmobiel zuurstoffleshouder. Indien noodzakelijk kunt u met deze houder altijd uw zuurstoffles gemakkelijk en veilig meenemen. De zuurstoffleshouder is geschikt voor de Comet PRO en Orion PRO scootmobiel. € 185,00. 0,5. 1. 1,5.

Zuurstoffleshouders en zuurstofapparaathouders voor ...

Zuurstoffleshouder Cilindrisch 107mm. €64,00. De montageset is essentieel om de zuurstoffleshouder op uw scootmobiel te monteren. Montageset voor zuurstoffleshouder op Scootmobielen. €37,00. De zuurstoffleshouder Helios is speciaal ontwikkeld voor mensen die continu over zuurstof moeten beschikken.

Copyright ©AoGrand All rights reserved